İRKİN TADİLAT

Tesisat alanında uzman kadrosuyla hizmet sunar. Alçıpan asma tavan, yer döşemeleri, iç ve dış cephe boya, duvar kağıdı, hazır mutfak, banyo dekorasyonu, PVC kapı pencere, amerikan kapı, dış cephe mantolama ve söve dahil yapılarla ilgili özel tasarımlar ve çözümler önerir, uygun ödeme koşullarıyla garantili uygulamalar yapar. Firmamız İstanbul merkez dışında İstanbul’un ilçeleri ( Kağıthane) hizmet vermektedir.



Bina İçi Temiz Su Kolon Tesisatı Bina İçi Pis Su Tesisatı Kombi Tesisatı
Kombi Montajı Kombi Bakım ve Tamiri Kalorifer Tesisatı Daire İçi Temiz Su Tesisatı
Daire İçi Pis Su Tesisatı Sıcak Su Tesisatı Şohben Bağlantısı ve Montajı
Petek ( Radyatör ) Temizliği Hidrofor Tesisatı Su Kollektörü
Su Tankı Montajı Su Kaçağı Tespiti Klozet Tamiri ve Montajı Musluk, Batarya Tamiri ve Değişimi
Kanal Açma


Kaynak, malzemeleri birbiri ile birleştirmek için kullanılan bir imalat yöntemidir, genellikle metal veya termoplastik malzemeler üzerinde kullanılır. Bu yöntemde genellikle çalışma parçalarının kaynak yapılacak kısmı eritilir ve bu kısma dolgu malzemesi eklenir, daha sonra ek yeri soğutularak sertleşmesi sağlanır, bazı hâllerde ısı ile birleştirme işlemi basınç altında yapılır. Bu yöntem lehim ve sert lehim ile fark gösterir, lehim ve sert lehim yöntemlerinde birleştirme düşük erime noktalarında ve çalışma parçaları erimeden oluşur.



Sandviç paneller, iki boyalı Galvaniz veya Alüminyum trapez levha arasında (PIR, PUR, Taşyünü) iç dolgu malzemesi ile ısı yalıtımı amaçlı üretilen kompozit malzemelerdir.



Çelik Çatı; Çatı sistemlerinde gerekli olan çatı analiz raporları, çatı dayanıklılık ve ortam koşullarına uygun proje testlerini de aktif biçimde yürüten genç ve dinamik konusunda uzman deneyimli personellerimiz çelik çatı hizmetlerinde bölgeye şantiye kurulumu da sağlamaktadır.


Saten boya ismi itibari ile pürüzsüz anlamına gelen bir boya uygulama çeşididir . Yapılacak alan Kara sıva/ alçı sıva / alçıpan yüzey veya  ( ham ) ise yüzey zımparalanıp varsa eski boya kalıntıları kazınıp / temizlendikten sonra  bunları izole edip tüm yüzeyler 3-4 kat sıva ve saten perdah alçıları ile pürüzsüz hale getirilirken  ve kenar köşeler , köşebent monte edilip simetrik bir görüntü elde edilir.



Fayans kelimesi aslında Fransızca olup, İtalyan Faenza şehrinden gelmekte ve içinde gözenekli kırıklar bulunan, cilası kapatıcı beyaz veya renkli olan ve cila içinde kalay bulunan farklı cila altı renkleri olan, birden fazla defada pişirilen seramiğe denir.Fayans çeşitlerini firmamızda bulabilirsiniz.